Լավագույնը հարաբերությունների և սիրո մասին: Ռեալ ժամանակի պայմաններում:

Հաջողության հասնելու պարզ խորհուրդներ

Այլ նորություններ

Սիրո՞ւմ ես ուտելիք պատրաստել
Հոկտեմբերի 20-ին նշվեց Խոհարարի միջազգային օրը (International Chefs Day): Օրն ընտրվել է 2004 թվականին խոհարարների միջազգային ասոցիացիայի առաջարկով: Ի դեպ, այդ ասոցիացիան ունի խոհարարության ոլորտում տարբեր երկրներ ներկայացնող ավելի քան 8 միլիոն անդամ: Ուստի զարմանալի չէ, որ համաշխարհային խոհանոցի վարպետները տոնում են իրենց տոնը: Այսօր արդեն տոնը նշում են աշխարհի ավելի քան 70 երկրում:   Խոհարարի մասնագիտությունն աշխարհում ամենահինն է և ամենապահանջվածը: Ինչպես վկայում է լեգենդը, այս ոլորտի անվանումը պայմանավորված է մի կնոջ անվամբ: Հին հույները ունեին բժշկության…
Տեղադրված է 21.10.2019 , 12:25…  ավելին →

Դու քեզ համարո՞ւմ ես հաջողակ մարդ: Եթե ոչ, ուրեմն այս օգտակար խորհուրդները քեզ հաստատ պետք կգան 🙂

 

Եվ այսպես.

  • Վաղ արթնացիր և օրդ սկսիր առավոտյան մարզանքից և առողջ նախաճաշից:
  • Պլանավորիր ամբողջ օրդ:
  • Շրջապատիր քեզ մարդկանցով, ովքեր դրական ազդեցություն կունենան քո ինքնադրսևորման վրա:
  • Աջակցիր ուրիշներին:
  • Ձգտիր իրականացնել սեփական նպատակները առանց երազանքները փոխելու:
  • Սպորտով զբաղվիր ամեն օր:
  • Ապահովիր ամենօրյա արդյունքների աճը և պատրաստ եղիր անել ավելին, քան պլանավորված էր:
  • Ձգտելով աճել` մի՛ վախեցիր ռիսկերի գնալ: Բարդ գործերից առաջ առաջացած վախերը ոչնչացնում են նպատակները:
  • Մշտապես բարեհամբույր եղիր մարդկանց նկատմամբ: Առաջինը ողջունիր և ժպիտով դիմավորիր նրանց:
  • Ներիր մարդկանց ցանկացած տիպի սխալների համար: Բոլորս էլ սխալներ ենք անում, երբեմն եսասիրության պատճառով, իսկ երբեմն էլ` զուտ պատահական ձևով: Հաջողակ և արժանապատիվ մարդու համար թշնամիներ չկան:
  • Եթե ասացիր, ապա անպայման արա: Բոլոր խոստումներդ 100%-ով իրականացրու: Հակառակ դեպքում ավելի լավ է համեստաբար լռել:
  • Միտքդ և ակտիվությունդ մշտապես համատեղիր:
  • Կատարիր դրական մտքերի մեդիտացիա և պատկերավորում՝ ամենօրյա ռեժիմով աշխատելով ինքդ քեզ վրա:

Եվ իհարկե` ամենակարևոր խորհուրդը`

  • Հավատա՛ քո ուժերին, և ամեն ինչ կհաջողվի:

 

Պատրաստեց Teenslive կամավոր Անի Հովհաննիսյանը: